TOGETHER WE THRIVE

Freelancers United leeft van gelijkwaardigheid en wederkerigheid. We waarderen het als je actief deelneemt aan ons netwerk. Als je ons op de hoogte houdt van je professionele status en beschikbaarheid. Als je erbij bent wanneer we je uitnodigen voor een Freelancers United op Zolder, een Vier het Seizoen of een ander event. Gewoon als je aan ons denkt.

Netwerken zijn levende organismen. Wij staan in het hart van het Freelancers United netwerk en verbinden zo goed mogelijk flexibel vakmanschap aan behoeftes van opdrachtgevers. Maar de richting waarin de waardecreatie vloeit hoeft niet altijd dezelfde te zijn. Onze professional kan ook de indirecte opdrachtgever zijn. Bijvoorbeeld omdat hij of zij in vaste dienst gaat en daarom van rol wisselt. Maar ook omdat de professional soms de aangever van een mooie lead is. Ons netwerk is constant in beweging. Meedenken en meedoen wordt altijd gewaardeerd en beloond.

Als jij een aanvraag bij ons neerlegt die leidt tot een plaatsing belonen wij je graag.

Om het overzichtelijk en transparant te houden maken we daarbij geen onderscheid tussen vast of freelance en hanteren we geen minimale duur van de opdracht. Wij belonen jou als aanbrenger van de opdracht met €750. En die betalen we je direct na plaatsing. Uiteraard geldt deze deal voor elke nieuwe opdracht weer.

De voorwaarden:

  • Klanten waar Freelancers United actief is, zijn uitgesloten van deze beloningsafspraak.
  • Een verlenging is geen nieuwe opdracht.
  • De opdrachtgever is daarna ook onze opdrachtgever en nieuwe plaatsingen op eigen conto zullen niet worden beloond.
  • Deze beloning gaat in voor aanvragen die binnenkomen vanaf 1 juli 2018.