Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN DE SPOTLIGHT: VERONIQUE PHILIPS | INTERO INTEGRITY

IN DE SPOTLIGHT: VERONIQUE PHILIPS | INTERO INTEGRITY

Naam: Veronique Philips
Opdrachtgever: Intero Integrity
Rol: Interim HR manager

Hallo, ik ben Veronique Philips een ervaren interim HR manager uit het zuiden (regio Eindhoven) van het land. Eind 2017 heeft Leonard me benaderd voor een interim opdracht in de food, bij Lamb Weston Meijer. Zij produceren friet. Ik heb hier 10 maanden met veel plezier gewerkt als interim HR manager. Samen met het Management team hebben we een omvangrijk change-proces doorgevoerd. Van een familie-bedrijf en cultuur, naar een professionele organisatie met als doel 50% meer friet te kunnen produceren.

In september vorig jaar ben ik wederom benaderd. Ik ben nu werkzaam als interim HR manager bij Intero Integrity in Geldermalsen, werkzaam in de olie-en gasindustrie. Ik ben bezig met diverse HR projecten waarbij ik rechtstreeks aan de CEO rapporteer. Gezien mijn ervaring met change management word ik inmiddels ook ingezet om de organisatie te helpen bij het veranderen en verder te professionaliseren.

Mijn opgedane brede kennis in het vak HR binnen de metaal, food en logistieke sector dragen er aan bij dat ik altijd vanuit het primair proces van het bedrijf, HR onderwerpen benader. Inmiddels functioneer ik dan ook meer als een (HR) Business partner. Ik haal veel energie uit mijn interim werk.