Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: DAGMAR VAN WAARDENBERG | BUILDING HEROES

IN THE SPOTLIGHT: DAGMAR VAN WAARDENBERG | BUILDING HEROES

Naam: Dagmar van Waardenberg
Opdrachtgever: Building Heroes
Rol: Hero Resource Manager

Op 12 november j.l. ben ik gestart bij Building Heroes als Hero Resource Manager. Inmiddels ben ik drie weken onderweg en ben ik nog steeds razend enthousiast! Building Heroes is hét thuishonk voor de helden in de bouw & infra. We zoeken niet alleen naar de beste match tussen professionals en organisaties, maar focussen ons vooral op het creëren van wederkerige relaties om er zo samen voor te kunnen zorgen dat de match ook succesvol blijft.

Als Hero Resource Manager ben ik verantwoordelijk voor het implementeren van de geformuleerde HR-strategie. Building Heroes is een sterk merk, maar dit komt pas tot leven als we waarmaken wat we beloven en dat begint intern. Daarom focus ik mij nu allereerst op het Rookie to Master Hero programma – het ontwikkel programma voor onze interne Heroes. Dit programma moet worden vormgegeven, gefaciliteerd en gecoördineerd. Direct vanaf het begin leer ik hierdoor Building Heroes super goed kennen en voel ik me echt onderdeel van de organisatie.

Freelancers United heeft me niet alleen in contact gebracht met Building Heroes en deze mooie functie, maar ook werken we nog steeds veel samen. Een super fijne samenwerking vol energie. Zowel werkinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak kan ik bij Marije en Elise terecht. Ontzettend waardevol!