Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: JOSAN VAN ZIJP

Wat fijn om een maand geleden via een connectie op LinkedIn geattendeerd te worden op Freelancers United HR. Als startend interimmer had ik een fantastisch eerste jaar en kon ik varen op mijn netwerk van toen. Helaas gooide ook bij mij Corona wat roet in het eten, dus ik ben in de 3 maanden dat ik thuis zat natuurlijk mijn netwerk gaan uitbreiden. Zo kwam ik een maand geleden in contact met Puck en we hadden een super klik aan de telefoon, allebei wel realistisch dat de interim markt toch echt anders was dan een paar maanden geleden, hingen we op met “we houden elkaar op de hoogte en contact”. Wat ik toen niet had gedacht, is dat ik 1 week later gebeld zou worden met het nieuws dat er via via een leuke, interessante opdracht binnen was gekomen en Puck aan mij moest denken. Puur juiste moment, juiste plek en top of mind zijn bij iemand en je zit in je nieuwe opdracht. Ik was toch wel een beetje moed aan het verliezen in de maanden dat ik thuis was, en terug varen op de “flow” het komt goed was niet altijd even makkelijk. Maar nu weet ik dat daar de crux zit…vertrouwen blijven houden, een stukje geluk en in jezelf blijven geloven! Super dankbaar dat ik weer aan de slag ben en voor de kennismaking met Freelancers United!!