Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: LOUISE JESSURUM LOBO

Eind november had ik mijn laatste dag bij mijn vaste baan en was ik op zoek naar iets nieuws. Begin december kreeg ik een appje van Elise met de vraag of ik misschien zou willen gaan freelancen; ze had een toffe klus op de Zuidas, bij Vistra. Deze klus leek perfect voor mij, ik had ervaring met de systemen en de werkzaamheden. Ik had eigenlijk nooit serieus nagedacht om nu al te gaan freelancen, dat doen toch alleen mensen die al heel veel ervaring hebben? Ik werd nog enthousiaster toen ik Elise sprak over de rol en het bedrijf en kon de week erna op gesprek komen bij Vistra. Direct na het leuke gesprek met Corporate Recruiter Coosje en een ontmoeting met HR Advisor Anouk kreeg ik te horen dat ze mij graag als interim HR Administrator wilden hebben. De dag erna was alles rond en kon ik minder dan een week later starten bij Vistra.

Bij Vistra heb ik enorm veel geleerd in korte tijd (4,5 maanden). Als interimmer wordt er veel zelfstandigheid van je verwacht, maar ik kon ook altijd terecht bij mijn collega’s. Ik heb hard gewerkt maar ook minstens zo hard gelachen met mijn collega’s!
Elise en Freelancers United hebben mij heel erg geholpen met het opstarten als freelancer. Ik had hier geen ervaring mee en had veel vragen. Elise nam de tijd om deze vragen te beantwoorden en ik kon haar altijd benaderen. Zelf nam zij ook regelmatig contact met mij op om te checken hoe het met mij ging (bij Vistra). Toen Elise tegen het einde van mijn opdracht Freelancers United verliet nam Puck haar werkzaamheden over. Ik heb niet lang “samengewerkt” met Puck, maar we hebben heel prettig contact gehad en kreeg zelfs een handgeschreven kaartje van haar toen mijn opdracht bij Vistra erop zat.

Ik ben heel tevreden over de samenwerking met Freelancers United en ik wil hen en Vistra enorm bedanken voor het vertrouwen om mij als freelance-groentje te laten starten bij een mooi en groot bedrijf als Vistra