Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

IN THE SPOTLIGHT: RENEÉ GOLDBERG – VAN GORCUM | BRICKTON

IN THE SPOTLIGHT: RENEÉ GOLDBERG – VAN GORCUM | BRICKTON

Naam: Reneé Goldberg – Van Gorcum
Opdrachtgever: Brickton
Rol: Coach Learning & Development

Sinds april dit jaar werk ik met veel plezier bij Brickton. De development Hub van de bouw-branche. Brickton leidt op wat de bouwsector nodig heeft. We zorgen ervoor dat professionals drie concrete zaken blijven ontwikkelen: persoonlijke groei, vakkennis en solide samenwerking.

Vanuit mijn rol als coach en als sparringpartner voor programma-ontwikkeling houd ik me met verschillende dingen bezig. Naast het coachen van trainees ben ik bezig met het formuleren van de visie op coaching en het creëren van de way of working met het oog op coaching binnen alle ontwikkeling programma’s. Tevens denk ik mee over de invulling van onze ontwikkeling programma’s en geef ik o.a. de training ‘gezond werken’. Een super afwisselende rol waar ik heel blij van word. Naast de inhoud is meebouwen aan het bedrijf een ongelooflijke mooie kans om veel te leren.

Zonder Freelancers United, en vooral Marije, was ik hier nooit terecht gekomen. Het enthousiasme en de energie die ervan afstraalt werkt aanstekelijk. We kunnen snel schakelen en ik kan altijd even sparren voor advies wanneer het nodig is.