Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

NEW IN OUR TEAM // LEONARD POLMAN

“Van stress is nog nooit iemand opgeknapt”. Met die lijfspreuk in gedachten ben ik jaren geleden gestart als interim HR-manager met als doel om managementteams en ondernemers te ondersteunen met personele vraagstukken. Wanneer het hebben van personeel maakt dat je als verantwoordelijke manager kopzorgen hebt, dan was ik er graag om deze weg te nemen. Nu, ruim tien jaar later, is dat nog steeds wat mij drijft. Vanuit mijn generalistische Human Resources achtergrond – begonnen als personeelsfunctionaris en doorgegroeid naar HR Director – krijg ik energie van het zorgdragen voor een strategisch kwalitatieve en kwantitatieve bezetting bij opdrachtgevers. Binnen Freelancers United HR ben ik verantwoordelijk voor het FIX-team: de vaste en tijdelijke invulling van (HR) vacatures. De kracht van Freelancers United is om op basis van concrete vraagstukken te komen tot de juiste oplossing. De ene keer doen we dat door het inzetten van ons CREATE-team, dat zorgt voor maatwerk oplossingen. De andere keer wordt de opdrachtgever geholpen door ons FIX-team en wordt de juiste vaste of tijdelijke HR-professional bemiddeld. Altijd een snelle oplossing, mét of zonder de inzet van freelancers, dat is waar Freelancers United HR voor staat.

In het dagelijks leven houd ik mezelf fit op de tennisbaan en het voetbalveld. Verder stap ik in de zomermaanden graag op de racefiets en ’s winters op de ski’s. Andere hobby’s zijn motorrijden, duiken, reizen en golf.

Ik kijk ernaar uit om je te spreken en te horen met welke vraagstukken we ook jouw onderneming kunnen bijstaan. Zodat eventuele stress over HR-zaken kan worden weggenomen.

Leonard