Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

NEW IN OUR TEAM // MIJKE VOSSEN

Aangenaam kennis te maken. Mijn naam is Mijke Vossen. Ik word blij van het helpen van organisaties in hun zoektocht naar manieren om te groeien waarbij medewerkers een centrale rol spelen. We begrijpen dat je een partij zoekt die echt naar jou luistert en concreet inspeelt op jullie situatie. Met onze pragmatische aanpak laten we je zo goed mogelijk zien dat we jouw HR-uitdaging begrijpen. We inspireren je met manieren waarop jij, door je medewerkers als belangrijkste asset in te zetten, een professionaliseringsslag kunt maken binnen HR. We geven je concrete handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw HR-vraagstuk. En we bewijzen dat je pas écht kunt groeien met je organisatie door de kernwaarden van je organisatie eerst door te vertalen naar het denken en doen van je personeel. Alleen zo kan je je gewenste externe imago waarmaken.

Na mijn studies ben ik mijn professionele HR-carrière gestart in de Fast Moving Consumer Goods branche. Daarbinnen heb ik diverse functies bekleed bij Look-O-Look International, Perfetti Van Melle en Coca-Cola. Het ondernemerschap is al vroeg in mij aangewakkerd en ruim 5 jaar geleden heb ik de stap gezet met de oprichting van Optimus Acorro. Delen is vermenigvuldigen en ik ben dan ook super enthousiast over de samensmelting met Freelancers United. Niet in de laatste plaats ben ik moeder van twee fantastische dochters, ben gek op het strand, skiën en borrelen met vrienden.

Ik kijk uit naar een persoonlijke ontmoeting. En ik ben benieuwd naar de ins en outs van jouw uitdaging waar wij jou bij mogen ondersteunen!

Mijke