Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Blog

NEW IN OUR TEAM // TAMARA DEURWAARDER

Hi! Ik ben Tamara en in 2018 heb ik de opleiding Human Resource Management aan de Universiteit van Tilburg afgerond. Tijdens mijn opleiding was ik werkzaam bij Optimus Acorro. Ik mocht Mijke en Leonard toen helpen bij uiteenlopende HR projecten. Zoals het vertalen van kernwaarden naar gewenst gedrag voor een organisatie. Maar ook bij het opstellen van functiebeschrijvingen en een functiehuis. Na mijn afstuderen kreeg ik de vraag waar ik enorm blij van werd: wil je bij ons blijven werken? Daar hoefde ik geen twee keer over na te denken en zij volmondig ja. Inmiddels ruim twee jaar met heel veel plezier.

Zoals veel van jullie weten heten Optimus Acorro en Freelancers United nu samen Freelancers United HR. Ik ben erg enthousiast om aan de slag te zijn binnen het HR CREATE team. Ik vind het leuk om steeds aan de slag te gaan met verschillende HR vraagstukken. Wij bieden voornamelijk praktische handvatten zodat mensen zelf het verschil kunnen maken. Op dit moment ben ik vaak op locatie actief bij de klant als HR Officer. Zo heb ik in december mijn opdracht afgrond bij BAM International en nu ben ik aan de slag bij de bekende reisorganisatie TUI. De kennis en ervaring die ik opdoe tijdens deze interim opdrachten maken mij sterker en beter voorbereid voor volgende uitdagingen.