Your Trusted 24 Hours Businext Service Provider !

Human Resources

OPTIMUS ACORRO X FREELANCERS UNITED

Optimus Acorro en Freelancers United bundelen hun krachten! Vanaf nu gaan zij samen door onder de vlag Freelancers United HR.

De specialistische kennis en ervaring van Optimus Acorro en het unieke netwerk van Freelancers United maken het voortaan mogelijk om niet alleen capaciteitsvraagstukken in HR op te lossen (FIX), maar ook gehele projecten uit handen te nemen van onze opdrachtgevers – op maat met flexibele, specialistische teams (CREATE).

En dat is natuurlijk niet alles. We vinden elkaar ook in onze overtuiging dat traditionele HR, marketing en communicatie afdelingen in de nabije toekomst plaats zullen maken voor gezamenlijke focus op key thema’s als branding, waarden en cultuur. Samenwerken met Freelancers United, is dus per definitie samenwerken met een team dat vérder durft te kijken.

We kijken ontzettend uit naar het uitbreiden van ons team én onze HOOP. We are ready.

Meer weten? Neem gerust contact op met Leonard (leonard@freelancersunited.nl) of Mijke (mijke@freelancersunited.nl)

VEELGESTELDE VRAGEN

We kunnen ons voorstellen dat deze nieuwe samenwerking vragen opwekt. Dat begrijpen we. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen uitgewerkt. Mocht jouw vraag er niet tussen staan, kun je gerust contact opnemen met een van ons!

Veranderen de overeengekomen voorwaarden bij lopende contracten van Optimus Acorro? 
Nee, alle overeengekomen voorwaarden blijven ongewijzigd.

Waar moet ik nu mijn factuur naartoe sturen?
Vanaf 3 februari kan iedereen die via Optimus Acorro werkt zijn/haar factuur sturen naar Erica via: admin-hr@freelancersunited.nl.

Verandert de betalingstermijn?
Nee.

Heeft de fusie invloed op mijn lopende contract?
Nee, hoor.

Blijft het kantoor in Zoetermeer nog bestaan?
We houden het Optimus Acorro kantoor in Zoetermeer aan. Uiteraard werken we ook veel vanaf één locatie met de collega’s van Freelancers United marketing en communicatie samen. Gevestigd @ Capital C, Weesperplein 4B, 1018 XA Amsterdam. Voor onze kandidaten en opdrachtgevers prettig om te kunnen kiezen voor de locatie die het dichtste bij is. Beide locaties zijn met het openbaar vervoer te bereiken.